Spartak iz LJiga ostao bez trenera: Veličković u Fužinaru

Bogdan Veličković, sada već bivši trener Spartaka iz LJiga, preuzeo je kormilo Fužinara, poslednjeplasiranog tima slovenačke elitne divizije

Zajedno sa 38-godišnjim srpskim stručnjakom Bogdanom Veličkovićem, put Ravni na Koroškem, krenuo je i korektor Radoslav Dojčilović, koji je donedavno nosio dres Mladog radnika.

Bili smo na probi, dogovorili se o uslovima našeg dolaska i upoznali sa kvalitetom ekipe. Nažalost, tim je trenutno na poslednjoj poziciji, sa samo tri osvojena boda iz 14 kola. Došli smo da spasimo što se spasiti može – kaže Veličković, koji je i poslednjih nekoliko sezona, sa ekipom iz LJiga znao da beleži rezultate iznad kvaliteta tima.

Pokušaćemo, mislim da je dolazak Dojčilovića, koji se nalazi u veoma dobroj formi, veliki plus za ovu ekipu. Nastavak sezone je zakazan za 21. januar, a već na startu nas čeka težak meč sa Kalcitom. Šansu da osvojimo bodove i pobegnemo s dna tabele, imaćemo u mečevima protiv Šempetra, Panvite i Salonita iz Anhova – kaže Veličković, koji je na klupi nasledio Slobodana Nikolića.

Kovačević vodi LJižane

Bogdan Veličković je ekipu Spartaka iz LJiga ostavio na sedmoj poziciji sa tri pobede iz prvih deset mečeva.

Na klupi prvog tima, naslediće ga njegov dugogodišnji pomoćnik, Nenad Kovačević, koji će na taj način ponovo dobiti pravu šansu u svom LJigu. Spartak u prvoj utakmici u 2017. godini, dočekuje Crvenu zvezdu.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: