Španovićeva najavila sjajano leto: Pregledi, pa na zaletište

Najavila sjajan period – U Švajcarskoj nije bilo sve idealno, jer je u prvoj seriji Ivana osetila blagi bol u stopalu zbog neodgovarajuće daske. Zato je u ovom trenutku neizvesno da li će u nedelju skakati na mitingu u Londonu

IVANA Španović se na takmičenja vratila – pobedom. Naša najbolja atletičarka je na trećem mitingu Dijamantske lige u Lozani trijumfovala u skoku udalj (6,79 m) i obezbedila plasman na finalni miting u Briselu.

Međutim, u Švajcarskoj nije bilo sve idealno, jer je u prvoj seriji prilikom odraza osetila blagi bol u stopalu zbog neodgovarajuće daske. Zato je u ovom trenutku neizvesno da li će u nedelju, 9. jula skakati na mitingu u Londonu.

  • U britanskoj prestonici Ivanu će pregledati doktor Jovan Đurović kako bismo odlučili da li da se takmiči ili ne – podvukao je trener Goran Obradović.

Inače, London je domaćin SP početkom avgusta, na kojem naša šampionka ima velike ambicije.

  • Miting u Lozani je bio veoma važan za mene, jer je bio prvi u sezoni. Želela sam da se vratim kao prva ili druga. Konkurencija je veoma jaka i bilo mi je važno da skočim što dalje. Moj nivo fizičke spreme još nije na željenom nivou, ali osećam se veoma dobro. SP je za pet nedelja i fokusirana sam na treninge. Znam da od mene kod kuće očekuju zlato. To je medalja koja mi jako nedostaje – rekla je Španovićeva za sajt mitinga u Lozani.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: