ŠOK! Krasnodar ne želi da igra na Marakani! Rusi traže hitnu reakciju UEFA!

Zvezdin rival traži hitnu reakciju UEFA zbog stanja terena crveno-belih – Odigravanje utakmice između Zvezde i Krasnodara dovedeno je u pitanje, jer se ruska ekipa žalila kod UEFA zbog stanja terena na Marakani, prenosi Žurnal.

Rusi su tražili hitnu reakciju UEFA uz konstataciju da Krasnodar ne želi da igra na terenu kakav je Zvezdin. Evropskoj kući fudbala ruke su trenutno vezane jer u okruženju izuzev stadiona Partizana i Vojvodine u Novom Sadu, ne postoji treći koji ispunjava uslove UEFA.

Da ne govorimo o tome da bi to izazvalo haos u organizaciji, jer je Zvezda faktički rasprodala ceo stadion, pa ne bi bilo ni mesta za sve koji su kupili kartu.

Teren Crvene zvezde zaista jeste u lošem stanju, što se videlo i na poslednjoj utakmici na Marakani protiv Čukaričkog, a Zvezda je najavila i da će promeniti podlogu odmah nakon utakmica sa Krasnodarom i Partizanom.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

2 Thoughts to “ŠOK! Krasnodar ne želi da igra na Marakani! Rusi traže hitnu reakciju UEFA!”

  1. […] u odbojci, kao i revanš mečeve poslednjeg kola kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope između Crvene zvezde i Krasnodara, kao i Videotona i […]

  2. […] Humskoj bilo prema standardima Evropske fudbalske unije, kao i Crvenoj zvezdi, koja mora da popravi travnatu podlogu na svom […]

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: