Snimak najsramnije izjave Matsa Vilandera koju niste još čuli: Pogledajte kako je omalovažio Novaka i Srbiju! (VIDEO)

Šveđanin je ovaj put prevazišao svaku meru – njegova izjavu su pojedini već okarakterisali kao ksenofobičnu

Komentari Matsa Vilandera na račun Novaka Đokovića prečesto su bili na granici ukusa godinama unazad, i kada je srpski teniser apsolutno nerešiva engima svakom drugom teniseru na svetu, i kada je zbog turbulentnog perioda završio godinu na (čak!) drugom mestu ATP liste.

Međutim, izjava koju je dao “Skaj Sportu” je definitvno prelaženje svake granice.

Da li se Šveđanin okuražio zbog činjenice da se program navedene televizije ne emituje na našim prostorima, ili je prosto prestao da bira reči, u studiju pred finale završnog mastersa u Londonu između Endija Marija i Đokovića je lagano izgovorio:

– On (Novak) je ovo osvajao pet puta. Niko zaista ne želi da Đoković opet pobedi, osim nekoliko stotina Srba.

VIDEO

Zastanimo sad na trenutak – Vilander je verovatno imao nameru da preko Novakove dominacije u Londonu prethodnih godina pokaže da bi bilo dobro da sada neko novo ime bude na listi pobednika.

Ali da li je korektno reći da baš NIKO osim Srba koji su u Londonu ne želi da upravo on osvoji turnir? Ne zato što je taj neko Srbin, nego prosto jedan od Novakovih obožavalaca kojih naš tensir ima po celom svetu?

U svakom slučaju, bilo je reakcija strnaca na ovo na teniskim forumima i Tviteru. – Ovo je odvratno. Koliko je smešan Vilander? Koga on uopšte podržava, Rafu ili Rodžera?

Printskrin: tt.tennis-warehouse.com
– Ovo je grozno. Stvarno je ovo rekao! Nadala sam se da nije.

POGLEDAJTE OSTALE KOMENTARE NA TVITERU

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: