Slavoljub Muslin nije više selektor

Slavoljub Muslin nije više selektor i sutra definitivno neće saopštiti spisak reprezentativaca za mečeve sa Kinom i Južnom Korejom.

Slavoljub Muslin je završio selektorsku misiju u Srbiji. Bez obzira kako će rastanak selektora sa FS Srbije biti definisan, kristalno je jasno da će Orlove protiv Kine i Koreje voditi neko drugi, po svemu sudeći Mladen Krstajić, a na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta – novi selektor.

Iako su iz prostorija FSS Slavoljub Muslin i Goran Bunjevčević pre dva dana izašli zajedno, stavovi selektora i direktora oko narednih poteza i strategije formiranja i vođenja reprezentacije na sastanku su bili dijametralno suprotni.

Stav saveza da bi selektor trebalo u narednom periodu da proveri i mlađe fudbalere  među kojima je Sergej Milinković-Savić svakako igrač broj jedan, Muslin je ignorisao. Ni fudbalera Lacija, ali ni igrača Torina Adema LJajića koji je pozivan za poslednje dve utakmice, Muslin uopšte ne vidi među putnicima za Rusiju. O ŽivkovićuGrujićuRadonjićuili Đurđeviću i da ne govorimo…

Posle sastanka sa čelnicima saveza Slavoljub Muslin otputovao je u Francusku. Povratak za Beograd planirao je za ponedeljak, ali će umesto pred novinare sa spiskom reprezentativaca, sesti ponovo za radni sto sa Slavišom Kokezom i Goranom Bunjevčevićem kako bi se dve strane dogovorile o sporazumnom raskidu ugovora.

Mogućnost da se sve ovo ne dogodi i da Slavoljub Muslin ostane selektor u ovom trenutku svedena je na teoriju.

Bunjevčević i Krstajić saopštavaju spisak

Umesto Slavoljuba Muslina, pred novinarima sa spiskom reprezentativaca za mečeve sa Kinom i Korejom pojaviće se sutra direktor Goran Bunjevčević i trener u stručnom štabu reprezentacije Mladen Krstajić. Direktor će uz objašnjenje razlaza sa Muslinom, najverovatnije promovisati Krstajića u vršioca dužnosti funkcije selektora na predstojećim prijateljskim utakmicama.

Izvor i foto Sportski žurnal

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: