Slaviša Kokeza, prvi čovek FSS: „Nemanja Vidić je hteo da bude selektor!“

Slaviša Kokeza, prvi čovek FSS, odogovorio je Nemanji Vidiću posle niza žestokih kritika koje je bivši reprezentativac Srbije i kapiten Mančester junajteda, jedan od najboljih štopera ikada, izneo da njegov račun.

Takođe, Slaviša Kokeza je poručio i da je Zvezdan Terzić rekao istunu kada je otkrio da Nemanja Vidić želi da bude selektor.

Podsećanja radi, Vidić se je pre nekoliko nedelja odgovorio Zvezdanu Terziću koji je za bivšeg kapitena Zvezde rekao da „želi da bude selektor Srbije“.

Vidić je želeo da bude selektor.

Slaviša Kokeza je prokomentarisao sukob Nemanje Vidića i Zvezdana Terzića u medijima.

Ne mogu da kažem šta on želi, niti ulazim u te stvari, ali sa sigurnošću mogu da potvrdim da je Zvezdan Terzić govorio istinu i da je pre izvesnog vremena Nemanja Vidić rekao Terziću da želi da bude selektor –  rekao je Kokeza i dodao:

 Takođe, upravo savetnik Nemanje Vidića koga sam već pominjao, kod ljudi iz saveza lobirao je i tražio da Nemanja Vidić bude selektor Srbije.

Kokeza ističe da nije imao priliku da razgovara sa Vidićem na temu mesta selektora, a ističe i da nema komentar na to da li će bivši kapiten Srbije jedan od kandidata:

– Svako ima pravo da se kandiduje za svaku funkciju. 

Srbija je već mesec dana bez selektora pošto je otkaz dobio Ljubiša Tumbaković, a kao kandidati su za sada otpali Dragan Stojković i Vladan Milojević. Spekuliše se da će novi izbor biti Savo Milošević, ali Kokeza nije želeo konkretnije.

– Lično sam razgovarao samo sa Piksijem, ostale razgovore vodio je Marko Pantelić. Razgovarao je sa pet-šest različitih kandidata i Marko mi je rekao da misli da je blizu rešenja i u narednih nekoliko dana izaći će s predlogom za selektora – poručio je Kokeza.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: