Skupśtina FK Partizan bez delegata, dugovi opet veći od 30 miliona evra?!

Fudbalski klub Partizan danas održava redovnu Skupštinu, ali bez bez prisustva delegata!

Glavni razlog za to jesu odluke mere koje su u Srbiji na snazi zbog pandemije koronavirusa, pa će na sednici Skupštine biti samo radno predsedništvo kluba.

To su Žarko Zečević, Vladimir Vuletić, Ivica Iliev, kao i overivači zapisnika i članovi verifikacione komisije. Ostali, odnosno delegati, neće moći da prisustvuju, ali će svoje primedbe moći da pošalju u odgovoru na izveštaje o radu kluba koje su ranije dobili na kućnu adresu.

Zbog svega toga, ova Skupština FK Partizan biće kao nijedna do sada, pa će u suštini biti pre svega protokolarna. Na njoj ne treba očekivati radikalna rešenja kluba, uprkos tome što situacija u Humskoj nije ni blizu dobre, kako iz finansijskog, tako i iz sportskog ugla.

Partizan je 31. decembra 2019. po izveštaju revizora imao dugovanja u visini od 31.000.000 evra, a obračun za 2020. godinu saznaćemo tek za nekoliko meseci.

Od tada crno-beli jesu pravili transfere poput Strahinje Pavlovića u Monako (10.000.000 evra), Umara Sadika u Almeriju (za sada 5.000.000 evra) i Filipa Stevanovića u Mančester siti (6.500.000 evra), ali i jesen bez učešća u grupnoj fazi Lige Evrope ostavila je traga u poređenju na prethodnu godinu…

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: