SIMONOVIĆ PROPUŠTA EP; Đorđević: Pokvaren plan

Plan pokvaren – Povredio je palac desne ruke i pod velikim je znakom pitanja. Jako je blizu da propusti šampionat Evrope, rekao je Aleksandar Đorđević i dodao da je Simonović bio planiran da bude novi zamenik kapitena

MARKO Simonović će gotovo sigurno propustiti Evrobasket, baš kao što su “Novosti” pre nekoliko dana najavile. Igrača koji je prethodnih godina bio standardan, povreda palca će odvojiti ovog leta od nacionalnog dresa.

  • Vrlo blizu istine je da će propustiti Evropsko prvenstvo. Nemam šta mnogo da kažem. Povredio je palac desne ruke, ostaje veliki znak pitanja – nije želeo da izgovori Đorđević da nada ne postoji, ali je to bilo jasno po njegovom izrazu lica.

Najiskusniji igrač bio je blizu toga da preuzme ulogu zamenika kapitena.

  • Imali smo planove, ali sada su se malo pokvarili, moraćemo još malo da razmislimo – nije otkrio selektor kome će pripasti čast da zameni Stefana Markovića u toj ulozi.

TEO: IMAMO KVALITET ZA MEDALjU
KAPITEN Miloš Teodosić upozorava da rivali u grupi D nisu za potcenjivanje.
– Iskreno, ne znam u kom će sastavu doći, ali nemamo nimalo laku grupu. Na nama je da se koncentrišemo na našu igru.
Novinare je zanimalo i koliko nedostaje Stefan Markković.
– Sigurno da je njegovo neigranje veliki hendikep. S druge strane, imamo igrače koji mogu da ga zamene, a i iskusniji smo. Ne bih da upoređujem ekipu sa nekim prošlim ekipama, svaka je priča za sebe. Mislim da imamo dovoljno kvaliteta da uzmemo jednu od medalja. Većina momaka je bila tu i prethodne tri-četiri godine, što je velika stvar. Mislim da je Branko Lazić jedini debitant.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: