Savić saopštio je spisak igrača za utakmicu sa Rumunijom

Selektor Srbije Dejan Savić saopštio je spisak igrača za predstojeću utakmicu sa Rumunijom u prvom kolu Svetske lige, u kojoj brani titulu.

Vaterpolisti Srbije igraju u utorak 14. novembra od 19 časova u Zrenjaninu protiv Rumunije, utakmicu prvog kola Svetske lige.

Kako je saopštio Vaterpolo savez Srbije, Savić je pozvao igrače koji su na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojili bronzanu medalju, a iz tog tima jedino će izostati povređeni Stefan Mitrović, koga će zameniti Strahinja Rašović.

Želimo da igramo sa jakim sastavom jer još nije poznat domaćin takmičenja pa je moguće da i najbolji drugoplasirani sastav bude učesnik završnog turnira. Znamo Rumuniju, nama je najvažnije da se okupimo, prvi put posle avgusta i dobro obavimo treninge i utakmicu„, rekao je Savić.

Na spisku su: Gojko PijetlovićDušan MandićViktor RašovićSava Ranđelović, Miloš ĆukDuško PijetlovićNemanja UbovićMilan AleksićNikola JakšićFilip FilipovićAndrija PrlainovićStrahinja Rašović i Branislav Mitrović.

Ekipa će se okupiti dan pre utakmice i treniraće u bazenu Zavoda za sport u Košutnjaku, a u Zrenjanin će otputovati na dan utakmice. Srbija je petostruki uzastopni osvajač Svetske lige, a to takmičenje osvajala je 11 puta.

Izvor i foto Sportski žurnal

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: