U duelu sa Nemačkom u Berlinu 10. decembra Sava Ranđelović je dobio jak udarac u uvo. Posle toga je igrao sam dve utakmice uz neredovne treninge

Terapija tada nije dala rezultate. Presedeo je Sava Ranđelović na klupi oproštaj Gocića iNikića. Ovih dana čeka dozvolu lekara da se vrati u bazen.

Izgleda da sam požurio sa povratkom. Verujem da će uskoro sve da bude kako treba – kaže Ranđelović, koji je novogodišnje praznike proveo u Srbiji.

Iza Save su tri prelepe reprezentativne godine. Ušao je u nacionalni sastav 2014. posle odlaska Vanje Udovičića u ministarske vode.

I redom uspesi: Svetska liga u Dubaiju, Evropsko u Budimpešti, Svetski kup u Almatiju, naredne godine Svetska liga u Bergamu i Svetsko u Kazanju i u godini koju smo ispratili Evropsko u Beogradu, Liga u Huidžuu i na kraju Olimpijske igre u Riju. Osam iz osam.

Da sada stavi tačku karijera bi bila veličanstvena. Ne treba da se zaborave dve stvari. Sa Crvenom zvezdom i Brešom je osvojio sve klupske trofeje. I druga je da će Sava u julu napuniti tek 24 godine.

Sjajne su godina iza mene. Idemo dalje. Možemo da budemo i dalje uspešni. Ako ništa drugo daćemo sve od sebe – poručuje Ranđelović.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »