Novu sezonu u Svetskoj ligi vaterpolisti Srbije započeće duelom protiv selekcije Italije u Šapcu. Meč je na programu 18. januara.

Publika u Šapcu imaće priliku da uživa u duelu olimpijskog šampiona Srbije i svetskog prvaka Italije. Činjenica koja obećava vrhunski duel u bazenu i sjajnu pozivnicu za gledaoce da prisustvuju ovom spektaklu.

Predstavnici VSS, generalni sekretar Nemanja Marijan i operativni direktor Đorđe Đorđević gostovali su u gradu na Savi i sastali se sa gradonačelnikom Šapca Aleksandarom Pajićem, član gradskog veća za sport Markom Pajićem, predsednikom VK Šabac Nenadom Živanovićem i sekretarom Nikolom Carom i zajednički došli do odluke da se ova duel odigra van Beograda.

„Izuzetno smo zadovoljni i razgovorima i zajedničkom odlukom. Ne sumnjam da će Šabac biti sjajan domaćin, poznato je da je atmosfera na utakmicama za primer i da će Srbija imati pravu podršku, a Italijani priliku da se predstave u vrhunskom ambijentu“, rekao je Nemanja Marijan.

Đorđe Đorđević je dodao:
„Ovo domaćinstvo van Beograda se uklapa u strategiju popularizacije vaterpola širom zemlje.“

„Podsetiću da je reprezenatcija imala prilike da igra pored Beograda i Novog Sada u Kragujevcu, Kruševcu, Nišu, Bečeju, Smederevu, Zrenjaninu, Subotici…. Idemo dalje“.

Ostavi komentar

Translate »