Rukometašice sa Ruskinjama u duelu za prvo mesto u grupi (20.30, RTS2)

Ženska rukometna reprezentacija Srbije duelom sa selekcijom rusije odlučuje o prvom mestu tabele grupe B na Svetskom prvenstvu u Španiji. Utakmica u Liriji počinje u 20.30 uz direktan prenos na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije).

Izabranice Uroša Bregara odličnim igrama i pobedama nad reprezentacijama Poljske i Kameruna izborile su prolaz u drugu fazu takmičenja.

Večerašnji duel sa selekcijom Rusije odlučuje ko će u nastavak takmičenja sa prvog mesta u grupi jer su i Ruskinje savladale iste suparnice ali sa manjom gol razlikom i trenutno su druge na tabeli.

Rukometašice Srbije su svesne kvaliteta tima Rusije, najtrofejnije reprezentacije sa osvojenih sedam zlatnih medalja, ali samouvereno dečekuju meč u želji da nastave pobedničku seriju i sa maksimalnim brojem osvojenih bodova nastave takmičenje na Svetskom prvenstvu.

Utakmica Srbije i Rusije počinje u 20.30 uz direktan prenos na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti (samo za korisnike iz Srbije).

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: