Bogato sportsko veče na RTS -U direktnim prenosima i odloženo, gledaoci će moći da prate prvu utakmicu repreznetacije Srbije na evropskom prvenstvu u odbojci, kao i revanš mečeve poslednjeg kola kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope između Crvene zvezde i Krasnodara, kao i Videotona i Partizana.

Želimo da obavestimo javnost da je RTS pregovarao o promeni termina igranja utakmice Videoton – Partizan sa 20 na 19 sati, kako bi smo sve predviđene događaje mogli da prenosimo uživo na Prvom i Drugom programu.

Važno je da napomenemo da domaćin Videoton nije ispoštovao ustaljenu proceduru, kao što je to bio slučaj sa mečevima Crvene zvezde i Krasnodara, već je čekao ishod prve utakmice, kako bi naknadno odredio termin i cenu revanša.

Iako nismo naišli na razumevanje domaćina Videotona, našli smo način da gledaocima ne uskratimo mogućnost praćenja ove utakmice.

Prenos meča Crvena zvezda – Krasnodar je u četvrtak od 21 sat na Prvom programu, a snimak utakmice Videoton – Partizan, odmah nakom prenosa odbojkaškog meča Poljske i Srbije, koji počinje u 20.30 na drugom programu RTS-a

Izvor i foto RTS

Ostavi komentar

Translate »