„Rodžer preskače Rim jer ga nikad nije osvojio“

Rodžer Federer, četvrti teniser sveta, odlučio je da propusti pripremne turnire na šljaci za Roland Garos, i da se pojavi samo na drugom grend slemu u sezoni.

Iako je Rodžer ovu vest najavio odmah nakon osvajanja Majamija, organizatori turnira u Rimu oglasili su se povodom toga, smatrajući da Federer propušta Rim, jer nema lepa sećanja na njega.

„Prvo, ja sam veliki fan Rafaela Nadala. Drugo, Federer nikad nije osvojio naš turnir i zbog toga nema lepa sećanja na prestonicu Italije“, rekao je direktor turnira u Rimu i član Teniskog saveza Italije, Anđelo Binagi.

Po prvim prečima, vidimo da su organizatori dosta loše prihvatili odluku Švajcarca, a Binagi je nastavio da „proziva“ Federera.

„Taj Federer je trebao dva puta da osvoji ovaj turnir, a jednom je propustio i dve meč lopte protiv Nadala. Nema veze što neće doći, turnir je svakako veći od bilo kojeg tenisera i mislim da ćemo srušiti sve rekorde i prodati sve ulaznice.“

Binagi smatra da će ove godine oboriti rekord od prethodne kada su zaradili 12 miliona evra i kada je turnir posmatralo više od 200.000 gledalaca.

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: