RITAM Odbojkašice Srbije se pred start šampionata Evrope zagrevaju uz 17 godina staru pesmu

Zadrevaju se uz TAP 011 – Naše najbolje odbojkašice stigle su u azerbejdžanski Gendže, gde će u petak od 15 sati utakmicom protiv Češke započeti sa nastupima na jubilarnom, 30. Evropskom prvenstvu. Iako 2.158 kilometara daleko od Srbije, na terenu se osećaju – kao kod kuće.

O tome svedoči i kratak snimak sa zagrevanja ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, koje je u dvorani „Gejgel“, gde će se i odigrati svi mečevi D grupe, pratio zvuk 17 godina stare pesme „Reka“, grupe „Tap 011“.

Podsetimo, ovogodišnje prvenstvo Evrope se od 22. septembra do 1. oktobra održava u tri grada i dve države, pored Bakua i Gendžea, domaćin je i gruzijska prestonica Tbilisi.

Posle susreta sa Čehinjama, Srbija će u 2. kolu dan kasnije na megdan Holandiji (18 sati), a u poslednjem, 3. kolu će se sastati u nedelju sa Belgijom, u tri po popodne po srednjeevropskom vremenu.

U Bakuu, u A grupi su Azerbejdžan, Nemačka, Poljska i Mađarska, u B grupi u Tbilisiju igraće Gruzija, Italija, Hrvatska i Belorusija, a u C grupi Rusija, Turska, Bugarska i Ukrajina.

Prvi tim iz svake grupe stiče pravo na više odmora jer će se direktno plasirati u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana selekcija iz svake grupe nokaut fazu početi od osmine finala.

Izvor Blic

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: