Real se prvi „javio“: Za Donarumu 30 miliona evra

Real želi Donarumu – Mladog golmana žele i Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Juventus, ali je Real na „polu“, posebno što golman Kejlor Navas ne uliva preveliko poverenje u Madridu

Šampion Evrope Real Madrid, dan nakon što je objavljeno da supertalentovani golman Đanluiđi Donaruma napušta Milan, spreman je da pošalje ponudu na „San Siro“ vrednu 30 miliona evra.

Kako prenose italijanski mediji, dogovor dva kluba mogao bi brzo da se postigne pošto se i Milanu žuri da proda Donarumu jer je odbio da produži ugovor.

Milan zahteva 40 miliona evra za 18-godišnjeg čuvara mreže, pa bi dva evropska velikana mogla da se nađu na sredini, posebno što gaje prijateljske odnose.

Donarumu žele i Pari Sen Žermen, Mančester junajted i Juventus, ali je Real na „polu“, posebno što golman Kejlor Navas ne uliva preveliko poverenje u Madridu.

Donaruma, kojem je srpski trener Siniša Mihajlović kao 16-godišnjaku pružio šansu u prvom timu Milana, odbio je novi ugovor od „rosonera“ i platu od pet miliona evra godišnje jer želi promenu sredine.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: