Ralf Šumaher: Kimi je još uvek oštar kao mač!

Brat legendarnog Mihaela Šumahera, Ralf poručuje da na Finca u Ferarijevom kombinezonu još uvek treba ozbiljno računati

Za nekadašnjeg vozača Formule 1, Ralfa Šumahera, svaka sumnja u kvalitet Kimija Rajkonena na mestu vozača Ferarija nije osnovana. On misli da će Finac olako dobiti novi ugovor od Skuderije koja jednostavno ne može pronaći bolju takmičarsku opciju od njega.
“Ne mislim, ja znam da je Kimi u smislu talenta brilijantan. On je već svetski prvak, ali svakako da može postići još više. Kada u obzir uzmete njegove godine, on radi izvrstan posao. Mislim da je Ferari bio pametan što ga je zadržao. Ove godine ima dobar bolid. Ipak, Fetel je jači. Mislim da je to idealno za Fetela…Zapamtite, Kimi je još uvek u stanju da pobjeđuje”, rekao je Ralf Šumaher, pa prešao na analizu Ferarija.

“Moram da kažem da je F1 postala veoma interesantna jer se Ferari i Mercedes bore međusobno. Mislim da je Mercedes u pogledu konkurentnosti još uviek jači, naročito u kvalifikacijama. To im daje prednost, jer je Ferari prisiljen da riskira na početku trke kako bi pokušali da prestignu svoje rivale”, zaključio je brat Mihaela Šumahera.

(Foto: Action Images)

Izvor Mozzartsport

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: