Radonjić: Važna pobeda protiv Budućnosti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle pobede protiv Budućnosti u drugom kolu ABA lige. Istakao je da je dobra igra odbrane bila ključna za pobedu.

Zvezda je u hali „Aleksandar Nikolić“ pobedila tim iz Podgodice sa 71:63 uprkos problemima sa sastavom, tima zbog zdravstvenih problema igrača, a trenet Radonjić nije krio zadovoljstvo zbog pobede i prikazane igre.

„Važna pobeda za nas u situaciji koja je iziskivala od svih da damo još više. Energetski je bilo zadovoljavajuće, s obzirom na to da su momci juče imali prvi trening pet na pet“ rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

Strateg crveno-belih je ukratko analizirao igru naglasivši značaj dobre odbrane za pobedu.

„Dobro smo kontrolisali sitauciju u prvom delu, treća četvrtina je bila napadački loša i u organizaciji i u odlukama i bilo je potrebno da podignemo nivo odbrane. Posle toga smo uspeli da dođemo do lakih poena i posle smo došli do pobede uprkos svemu. Nastavaljamo dalje. Nadam se da će Lazarević biti dobro. Hvala publici koja nam je došla da nas podrži“, istakao je Radonjić.

Trener crveno-belih upitan je i kakvo je stanje sa Stefanom Lazarevićem, koji je imao jeziv pad u finišu meča.

„Mislim da je u ovom trenutku teško dati tačnu informaciju, doktori su oprezeni u izjavama, čekamo nalaze. Nadamo se da nije ništa strašno. Imaćemo kasnije informaciju“, zaključio je Radonjić.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: