Radnički iz Pirota postaje srpski PSŽ i Čelsi!

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasić otkrio je da je bogati investitor iz Južnoafričke Republike ponudio Radničkom iz ugovor o finansiranju


Radnički iz Pirota je jesenji deo sezone u Prvoj ligi Srbije završio na 13. mestu sa 19 bodova, ali bi budućnost kluba mogla da bude znatno svetlija narednih godina.

Vasić je gostujući u emisiji „Presing“ na You Tube kanalu lokalnog Plus Online portala potvrdio da bi klub iz njegovog grada mogao da ima znatno uspešniji period pred sobom.

– Predviđeno je da se sazove Skupština, da se delegati upoznaju sa potencijalnim finansijerom i ugovorom. To je investitor iz Južnoafričke Republike i ima bogato iskustvo u finansiranju sporta u Ukrajini i Letoniji – rekao je prvi čovek Pirota.

– Sada je zainteresovan za finansiranje sporta u Srbiji, a kako Pirot ima dobar imidž u celoj Srbiji, gaji fer odnose u sportu, nema nikakve mrlje, jer su uvek svi ugovori Radničkog prema igračima ispunjeni i nema igrača na arbitraži u FSS-u, želi da finansira u Radnički – dodao je Vasić.

Gradonačelnik je naglasio da su detalji iz ugovora analizirani i, da je bilo određenih manjih zamerki, ali da konačnu odluku treba da donese narednih dana Skupština Radničkog.

Prvu utakmicu u okviru priprema za nastavak prvenstva, Radnički igra u subotu sa Dubočicom u Leskovcu, a Prva liga Srbije se nastavlja 20. februara.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: