PRVA ZVANIČNA POSETA Predsednik Olimpijskog komiteta Božidar Maljković u radnoj poseti Odbojkaškom savezu

Prva poseta – Delegacija Olimpijskog komiteta Srbije, koju je predvodio Božidar Maljković, predsednik OKS, posetila je Odbojkaški savez Srbije.

U delegaciji OKS bili su Đorđe Višacki, generalni sekretar, Žarko Zečević, potpredsednik i Damir Štajner, izvšni direktor OSS, a dočekali su ih Zoran Gajić, predsednik OSS, član IO OKS i člana Saveta Saveta za razvoj olimpijskog sporta OKS, Ivan Knežević, generalni sekretar OSS, i Ivan Miljković, prvi potpredsednik OSS, predsednik Sportske komisije i član IO OKS.

To je prva zvanična poseta Božidara Maljkovića jednom sportskom savezu u Srbiji nakon izbora za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije.

Foto: OSS / RAS Srbija

Dve delegacije su u srdačnom razgovoru razmenile mišljenja o aktivanostima neophodnim za još bolju saradnju OKS i OSS, sa željom da obe odbojkaške reprezentacije izbore plasman na Olimpijske igre 2020. u Tokiju.

„Došli smo u Savez jednog velikog, trofejnog sporta. Prosto, takva nam je dinamika rada. Primili smo i ragbi u našim prostorijama, isto tako predsednika Svetske rukometne federacije, gospodina Mustafu iz Egipta i, jednostavno, naš plan je da razgovaramo sa svim sportistima, sa velikim poznavaocima, ekspertima u svakom pojedinačnom sportu. Gospodin Gajić je svakako jedan od njih. Želimo da u razgovoru sa njim, sa velikim igračima kao što je Miljković, dobijemo važne informacije u odnosu na koje ćemo da reagujemo, da korigujemo neke stvari i da činimo da svima bude lakše i bolje“, rekao je ovom prilikom predsednik Olimpijsokg komiteta Srbije Božidar Maljković.

Zoran Gajić, predsednik OSS, poklonio je odbojkašku loptu “Mikasa” Božidaru Maljkoviću.

Izvor i foto Blic

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: