Prsate hostese zasenile konferenciju Mejvedera i Mekgregora (FOTO) (VIDEO)

Hostese u prvom planu – Dvojica boraca najavili svoj meč za vikend

Las Vegas će u noći između subote i nedelje biti poprište borbe veka, a Flojd Mejveder i Konor Mekgregor su stigli u Nevadu i održali svoju završnu konferenciju.

Mejveder je stigao sa mnogo brojnijim timom, ali i skorom od 49-0. Dakle, Amerikanac nije izgubio nijedan profesionalni meč.

  • Pokušao sam da se držim istog plana kao i uvek. Pokušao sam da ostanem opušten. Ali, telo mi je već malo starije pa sam se u pripremnom kampu više odmarao kako bi telo moglo da se oporavi. Rekao sam vam već ranije da ovaj meč neće otići do sudijske odluke. Ako se kladite, kladite se na to – jasan je bio Flojd.

Foto: AP/Tanjug

Mekgregor je poručio sledeće:

  • Miran sam i hladan, kao i svaki put pre meča. Spreman sam da odradim posao koji moram. Fizički sam spreman, oštar i nabrijan. Mejveder će biti u nesvesti u prvoj rundi.

Kladionice daju prednost Mejvederu, kao i većina stručnjaka u svetu borilačkih veština.

Oni smatraju da Mekgregor nema šta da traži sa Mejvederom u ringu, dok Flojd isto tako nema šta da traži u oktagonu sa Konorom.

Za razliku od ranijih suočavanja, ova nije bila toliko spektakularna. Šou su ukrale i atraktivne prsate hostese koje su se nalazile pored boraca tokom predstavljanja.

Izvor i foto Telegraf

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: