PRIZNANjE MAŽIĆU: Srpski arbitar sudi na Kupu Konfederacija!

Priznanje za srpske sudije – Svetska fudbalska federacija (FIFA) odredila je srpsku sudijsku trojku u sastavu Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević da sudi na predstojećem Kupu konfederacija u Rusiji od 17. juna do 2. jula 2017. godine

Svetska fudbalska federacija (FIFA) odredila je srpsku sudijsku trojku u sastavu Milorad Mažić, Milovan Ristić i Dalibor Đurđević da sudi na predstojećem Kupu konfederacija u Rusiji od 17. juna do 2. jula 2017. godine.

Priznanje za srpski fudbal, našeg najboljeg arbitra i njegove pomoćnike dobija na težini, jer će se u Rusiji naći samo tri sudijska tima iz Evrope, odnosno svega devet iz čitavog sveta.

Kup konfederacija se igra tradicionalno godinu dana pre Svetskog prvenstva u zemlji domaćina, a reprezentacije su podeljene u dve grupe. U prvoj se nalaze Rusija, Novi Zeland, Portugal i Meksiko, u drugoj Kamerun, Čile, Australija i Nemačka.

Turnir otvaraju Rusija i Novi Zeland, 17. juna u 18,00 na novom stadionu u Sankt Petersburgu. Mečevi se još igraju u Moskvi, Sočiju i Kazanju, a finalni duel je zakazan za 2. jul u Moskvi.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: