PRAZNIK FUDBALA: Spartak gost Crvene zvezde

Spartak iz Moskve i Crvena zvezda večeras (18.00, Arena 1) na stadionu „Rajko Mitić“ najavljuju da će publika, a procenjuje se da će ih biti više od 25.000, imati priliku da uživa u fudbalu.

Veoma je lepo što će se odigrati ova prijateljska utkmica, pre svega zbog navijača. I našim i njihovim pristalicama će ovo biti lepa prilika da se okupe, druže i uživaju u fudbalu i navijanju, kaže Milijaš

Crveno-beli su relativno kompletni, trener Miodrag Božović ne može da računa samo na Srđana Plavšića, Filipa Manojlovića (mlada) i rovitog Džona Ruiza. Nažalost, Moskovljani dolaze bez 12 reprezentativaca (Promes, Ze Luis, Glušakov…) i bez povređenog Luiza Adrijana. Ipak, italijanski trener Masimo Karera u Beograd dovodi sve ostale raspoložive snage, na čelu sa Malgarehom, Taščijem, Fernandom, Boketijem, Maurisiom, a ostatak ekipe čine: Rebrov, Peskov, Selihov, Zepata, Ješčeenko, Leontev, Makeev, Tigiev, Homuha, Savičev, Samsonov, Timofeev, Davidov, Nimeli, Sakala, Sidi Sambu.

  • Veoma je lepo što će se odigrati ova prijateljska utkmica, pre svega zbog navijača. I našim i njihovim pristalicama će ovo biti lepa prilika da se okupe, druže i uživaju u fudbalu i navijanju. Nama će mnogo značiti da odmerimo snage sa tako jakom ekipom i da održimo prijateljske odnose. Duel je posebno za one mlađe kojima je neophpodno iskustvo igranja protiv jakih evropskih ekipa. Jedno je sigurno, danas će biti praznik za sve „zvezdaše“ – istakao je Nenad Milijaš.

Pre tri godine na otvaranju stadiona „Otkritje“ Crvena zvezda je promovisala svoje talente Ristića, Grujića, Jovića, a danas će šansu da debituje dobiti Vanja Vučićević.

  • Bila bi mi izuzetna čast da debitujem, mada kako se bliži meč pojavljuje se i trema. Ukoliko dobijem šansu, sigurno mi pred sam izlazak na teren neće biti svejedno, ali to je trenutak koji dugo čekam. Navijači će sigurno napraviti veliki ambijent, a mi ćemo im se odužiti igrom – istakao je Vučićević.

Utakmicu Zvezda – Spartak će voditi naš najbolji sudija Milorad Mažić.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: