Praznik atletike u Beogradu – Osim velikog broja domaćih takmičara, očekuju se i takmičari iz regiona

Naredne subote sa početkom od 15.30, na atletskom stadionu Vojne akademije u Beogradu održaće se XII Trofej Beograda za mlađe juniore/ke, u tehničkoj organizaciji Ateltskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Takođe, u okviru Trofeja Beograda, održaće se i memorijalna trka ”Mirko Petrevski” na 400m prepone u muškoj konkurenciji.

Osim velikog broja domaćih takmičara, očekuju se i takmičari iz regiona (Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore…).

Kao i prethodne godine, za petoro najboljih atletičara/ki prema IAAF tablicama, sponzor Atletskog saveza Beograda SPORT TIME obezbedio je robne nagrade, dok je Sportski savez Beograda obezbedio medalje i pehare za troje prvoplasiranih takmičara/ki u svakoj disciplini.

Za sve ljubitelje kraljice sportova koji u subotu neće biti u mogućnosti da prisustvuju ovoj manifestaciji Atletski savez Beograda i Sportuzivo obezbedili su prenos uživo putem linka koji će biti istaknut na zvaničnom sajtu, aplikaciji kao i Fejsbuk stranici Saveza.

Izvor i foto Telegraf

Ostavi komentar

Translate »