Potpredsednik FSS Nenad Bjeković izašao iz bolnice

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković izašao je iz bolnice i oseća se dobro posle lečenja od koronavirusa. Bjeković se zahvalio svima koji su mu pružali podršku tokom boravka u bolnici, a posebno je istakao predanost u radu svih zdravstvenih radnika.

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković je 22. decembra zbog simptoma i pozitivnog testa na koronavirus zadržan u bolnici iz predostrožnosti, jer u 73 godini spada u rizičnu grupu obolelih.

Bjeković nije imao izražene simptome i dobro se osećao pa je prešao na kućno lečenje. 

„Osećam se dobro, do daljeg biću kod kuće i pratiti uputstva lekara. Hoću da zahvalim preljubaznom osoblju bolnice „Dragiša Mišović“. Zaista nemam reči kojima bih opisao na koji način se svi ti zdravstveni radnici svaki dan bore za svakog pacijenta. Takođe, hoću da zahvalim i mnogima koji su zvali da vide kako sam i koji su slali poruke podrške. Žao mi je što nisam svima mogao da odgovorim i da se javim, ali u bolnici nije baš uvek moguće koristiti telefon. U svakom slučaju dobro sam i pozivam sve na oprez i maksimalno poštovanje mera, dok se ovo ne završi i za nas bude konačno deo prošlosti. rekao je legendrni fudbaler i funkcioner Partizana.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: