Posle neverovatnog uspeha i titule u turskoj ligi oglasio se legendarni srpski odbojkaš i nagovestio da nije još sve izgubljeno i da ćemo ga možda gledati i daljeIvan Miljković pomera granice odbojke i u 38. godini! Legendarni srpski odbojkaš je pokazao zašto je jedan od najvećih odbojkaša u istoriji ovog sporta i jedan od najboljih korektora svih vremena, pošto je sa ekipom Halkbanke osvojio titulu u turskoj ligi, a posle veliko uspeha dao je ekskluzivnu izjavu za specijalizovani portal ”odbojka-volleyball”.

Osvojiti tutulu u ligi kakva je turska, nije mala stvar, pogotovo u 38. godini. Naročito posle katastrofalnog početka sezone. Siguran sam da nam niko nije davao šanse da možemo da napravimo ono što smo napravili – rekao je Miljković.

Tandem srpskih odbojkaških velikana je definitivno najzaslužniji za titulu Halkbanke. Jer pre samo četiri meseca, bili su osmi na tabeli. Šta je to Slobodan Kovač uradio?

Ono što prethodni nisu. Da izgovor da imam 38 godina pretvori u motiv i dokaže svima da i pored godina igrač može da pruži maksimum i pokaže da još vredi. Retkost je da je neko uspeo da izvuče maksimum iz mene, a Bobi je to uspelo. A za takvog, kao što je Slobodan Kovač – idem glavom gde drugi neće nogom. Glavom kroz zid ako treba – emotivno je poručio Miljković.

Foto: Facebook.com/slobodan.kovac

Foto: Facebook.com/slobodan.kovac

Suze velikog Ivana Miljkovića obišle su svet, mnogi su to shvatili kao kraj karijere, jedne od najuspešnijih u istoriji ovog sportae, ali Miljković za sada ne najavljuje oproštaj.

Samo sam završio još jednu sezonu u karijeri. Ko me poznaje, zna da nikada ništa nisam najavljivao, pa tako neću ni oproštaj od odbojke. Vreme će pokazati. Ali nemam povreda i super se osećam. Dolazi leto, porodica, putovanja, obaveze u Odbojkaškom savezu Srbije. A ovi, samo neka se zahvaljuju – zaključio je Ivan Miljković.

VIDEO

Izvor i foto Telegraf

Ostavi komentar

Translate »