Poruka iz Švedske: Strah od Klare, nema predaje!

Selektorka Srbije smatra da njene devojke nisu dobro otvorile meč i da nisu imale energije da se vrate protiv fizički dominantnog rivala.

Srbija je stala!

U utakmici u kojoj bi pobeda širom otvorila vrata polufinala Evropskog prvenstva u Švedskoj, Srbija je doživela prvi poraz. Nemačka je bila ubedljiva i zasluženo je stigla do vrednih bodova.

„Mi danas nismo prikazali igru kakvu smo imali u prvom delu takmičenja. Dosta smo loše ušli u meč promašili smo puno toga i kao da smo se uplašili golmana Nemačke. Posle toga nismo uspele da se vratimo u utakmicu i odigramo kako smo do sada. Čini mi se da smo energetski danas dosta pali. Nedostajala je snaga da se suprotstavimo fizički dominantnoj selekciji Nemačke“, ocenila je selektorka Srbije Dragica Đurić.

Šansa za polufinale i dalje postoji, ali biće vrlo teško protiv Holandije i Francuske.

„Ima šanse za visok plasman. Pred nama su dve utakmice, a ovu pošto analiziramo u vidimo šta je moglo bolje, a moralo je i moglo mnogo toga, pod hitno zaboraviti„, podvukla je Đurić.

Pivotmen Slađana Pop Lazić istakla je da se njena ekipa neće predati i dodala da veruje da Srbija i dalje može da igra na visokom nivou.

„Nismo imali dobru realizaciju, Klara Voltering nas je ‘ubila’. To je presudilo. Borile smo se, pokušavale, ali danas nije išlo. Nadam se da ćemo se za dva dana vratiti na ono staro. Nećemo se predati, budite sigurni. Ni dovde mnogi nisu verovali da ćemo stići, ali mi verujemo da i dalje možemo da igramo na visokom nivou. Biće ovo tužno veče, ali sutra je već novi dan i nećemo se predati 100 odsto“, rekla je Pop Lazić.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: