Policija i dalje na stadionu Partizana, Velja Nevolja otkriva tajna mesta na kojima je krio oružje i drogu!

Policija se nalazi i dalje na kompleksu Partizanovog stadiona! Oni su tu od jutros, od 7 sati. Uz ovu lokaciju, policija je tokom dana pretresala i oko 30 drugih lokacija, i to uglavnom na teritoriji Beograda, ali i na području Loznice i nekih drugih mesta, u potrazi za tragovima zloglasne bande jednog od voða navijača Partizana, Velje Nevolje, za koga se opravdano sumnja da je saradnik crnogorske narko-mafije koja je prodavala drogu deci Srbije.

Policija na tim mestima traga za dodatnim materijalnim dokazima protiv organizovane kriminalne grupe na čijem čelu je Velja Nevolja.

Policija traga za dodatnim materijalnim dokazima koji će biti korišćeni u istrazi. Policija ima saznanja da se na određenim lokacijama nalaze materijalni dokazi, dnk tragovi, oružje kojima su ljudi mučeni i ubijani. Policija radi po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.

Veljko Belivuk je doveden na stadion kako bi otkrio štekove u prostorijama koje je koristio!

On je ušao u određene prostorije koje se nalaze u stadionu, kako bi policiji pokazao određene štekove gde se eventualno nešto krije i kako ne bi bilo podmetanja dokaza. On se vratio u maricu i zatim je odveden u pritvor. Tužilaštvo je celoj grupi odredilo zadržavanje do 48 sati, nakon toga će svi biti privedeni na saslušanje.

Inače, po zlodelima koja je počinila, ova grupa uporediva je sa zloglasnim zemunskim klanom. Ogranizovana kriminalna grupa na čijem čelu je bio Belivuk bavila se najtežim krivičnim delima, osumnjičeni su za teška ubistva, iznude i prodaju droge deci Srbije.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: