Najbolja srpska atletičarka bila je veoma dobro raspoložena na Sajmu sporta

Ivana Španović je bila glavna zvezda na Sajmu sporta, koji se održava peti put. Mnogi klinci želeli su da se fotografišu sa kraljicom srpske atletike i da imaju uspomenu ili autogram sa jednom od najpopularnijih sportistkinja Evrope.

Iskoristili smo priliku da pitamo jednu Ivaninu obožavateljku koga od najpopularnijih srpskih sportista više voli – Novaka Đokovića ili upravo Ivanu Španović.

Devojčica je za trenutak zanemela, verovatno jer nije mogla da se opredeli, a onda je Ivana šmekerski pokrila kameru i ukazala da je to pitanje kao kada pitate nekog roditelja koje dete više voli.

Pogledajte kako je to izgledalo

Sam sajam je otvorio ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, koji je istakao kakve su uspehe ostvarili srpski sportisti u proteklom periodu:

– Moram da budem iskren pred vama, iako sam planirao da čitam govor, ne mogu, jer posle svega lepog što smo doživeli ove godine od našeg sporta rade emocije. Prošle godine na ovom mestu rekao sam da ćemo naredne popraviti rekord od 30 medalja u olimpijskim sportovima i uspeli smo jer je ove osvojeno 37.

– Ukupno su naši sportisti osvojili 651 medalju, dakle skoro dva puta u jednom danu vijorila se zastava Srbije na podijumima širom sveta”, rekao je Udovičić u emotivnom obraćanju na ceremoniji otvaranja.

(Telegraf.rs)

Ostavi komentar

Translate »