Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi zadovoljan je pobedom koju je njegova ekipa ostvarila u Luksemburgu, u okviru kvalifikacija za Mundijal u Kataru. „Orlove“ do kraja takmičenja očekuje duel sa Azerbejdžanom, a onda i verovatno odlučujući meč sa Portugalijom.

„Orlovi“ su u Luksemburgu slavili minimalnim rezultatom i preuzeli prvo mesto na tabeli Grupe A u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

„Bila je ovo teška utakmica, pobedili smo jer smo bili strpljivi i verovali smo do kraja. Na kraju zaslužena pobeda i tri boda, što je bio i osnovni cilj, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi posle pobede u Luksemburgu.

„Zahtevna uztakmica, ali opet najvažnije je da smo stvorili puno šansi. Zadovoljan sam pobedom i odnosom igrača. Kod 0:0 na poluvremenu dogovor je bio da budemo strpljivii i da verujemo da ćemo doći do šanse koja će prelomiti utakmicu i to se desilo. Pobeda od 1:0 je dobar rezultat“, rekao je Stojković.

Srbija se sada okreće utakmici protiv Azerbejdžana, a potom, svi veruju, sledi odlučujući duel sa Portugalcima u novembru.

„Očekujem pobede. Prvo Azerbejdžan, da osvojimo tri boda i onda da se dobro pripremimo za odlučujuću utakmicu u Portugalu“, poručio je Stojković.

Ostavi komentar

Translate »