Ekstremno teška utakmica i ekstremno težak protivnik čekaju nas u Azerbejdžanu i sa tim saznanjem moramo da uđemo u utakmicu i završimo je na način na koji želimo, izjavio je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Stojković je na konferenciji za medije u Bakuu istakao da će ekipa pokazati ozbiljan pristup i da posle dobrih igara protiv Irske i Portugalije sada ima još veću obavezu da nastavi tako i usreći navijače Srbije.

„Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima“, istakao je Stojković.

Prema njegovim rečima, ne postoji nijedna laka utakmica.

„Igrači su dovoljno pametni, znaju šta je potrebno da rade, bez obzira na ime protivnika, a sa moje strane će dobiti sve potrebne informacije“, istakao je Stojković.

Srpski reprezentativac Filip Đuričić ponovio je staro pravilo da je svaka sledeća utakmica najvažnija i najteža.

„Bitno je da Azerbejdžan da shvatimo isto kao Irsku i Portugaliju. Možda Portugalija ima veći individualni kvalitet, ali neće nam biti lakše. Moramo da izađemo skoncentrisano, motiva nam ne nedostaje, uvek je tako kad se igra za svoju zemlju. I najbitnije je što shvatamo da neće biti lako“, istakao je Đuričić.

Utakmica trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal između Azerbejdžana i Srbije igra se u utorak od 18 sati u Bakuu.

Ostavi komentar

Translate »