PIJE SE ŠAMPANJAC NA MARAKANI: Stanković u Zvezdi još tri godine!

Crvena zvezda i Dejan Stanković su produžili saradnju na još tri godine!

Terzić nema milosti prema prijatelju Stankoviću: Deki, cilj je Liga šampiona!

Oglasio se i generalni direktor šampiona Srbije Zvezdan Terzić, koji ističe dugoročnost u razmišljanju kada je reč o funkcionisanju našeg kluba.

– Današnjim potpisom postavljamo nove ciljeve i šaljemo poruku da Zvezda želi dugoročno da razmišlja. Od prvog trenutka kada se pojavila ideja da Stanković dođe za trenera, a to je bilo posle njegovog poziva gde je on samouvereno telefonski prezentovao šta može, koliko želi, kakve su mu ambicije i na koji bi način podigao Zvezdu. Osetio sam to da nije  priča, već da on to nosi kao ideju u  sebi i da može da je prenese na teren, te našem klubu donese novu vrednost. Od tada pa do danas, on je porastao kao trener i dokazao se kao čovek mnogo puta. Ubeđen sam da će imati veliku karijeru. Voleo bih što duže da ostane u Zvezdi, a potpisom na tri godine smo mu poslali poruku koliko verujemo u njega i koliko bi želeli da ostane. Osvojili smo četiri titule u nizu, četiri grupne faze igrali i to sada nije cilj, nego neko normalno očekivanje, čega je i Stanković svestan. Znamo šta smo postavili kao ciljeve i prioritete i hrabro ulazimo u sve to. Ne živimo od stare slave i nema minulog rada, i hrabro se suočava onome što nas čeka u julu kad krenu kvalifikacije za Ligu šampiona. Srećni smo i zadovoljni i nadam se da su i naši navijači – počeo je Terzić sa sajt kluba.

O saradnji sa Stankovićem ima samo reči hvale.

– Doživljavam ga kao prijatelja. Debitovao je protiv OFK Beograda kao šesnaestogodišnjak, kada sam ja bio kapiten tog kluba, ukrštali su nam se putevi i posle…Kada sam bio predsednik FSS, on je bio kapiten reprezentacije. Doveo sam ga za trenera, pružio mu šansu, imamo izvanredan lični i privatni odnos i tako će biti i dalje.

Planovi za leto i kvalifikacije u Ligi šampiona su jasni.

– Očekujem da i petu godinu u nizu igramo grupnu fazu nekog evropskog takmičenja. Želimo da to bude Liga šampiona i učinićemo sve da to ostvarimo – zaključio je Terzić.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: