Petar Premović, korektor Vojvodine: Džaba nam sve ovo…

Mlada ekipa Vojvodine prebrodila je sve izazove i zadatke koji su se našli pred njom, tako da novi trener „lala“ Nedžad Osmankač može da bude zadovoljan prvim delom sezone

Dolaskom Nedžada na mesto šefa stručnog štaba dosta se toga promenilo, najpre u našem pristupu igri i treninzima. Ozbiljnije se radi i čini mi se da su svi posvećeniji nego prošle godine. Mi smo, takođe, tu da njemu pomognemo koliko možemo jer mu je ovo prva godina na čelu tima. Radimo sve što nam kaže, to se reflektuje na terenu i mislim da su obe strane zadovoljne – počeo je da sumira utiske korektor Novosađana Petar Premović.

On je jedan od najbitnijih šrafova u crveno-belom dresu, a na pitanje kako bi ocenio prvi deo sezone odgovorio je:

Kakve su nam bile vizije i ambicije na početku, sada mogu da kažem da smo uradili čak i više. Imali smo par lošijih i neke baš dobre partije, ali normalno je da postoje oscilacije. Mi smo ipak mlada ekipa i većini je ovo prva sezona u najvišem rangu takmičenja. Svi smo naravno zadovoljni, prvi smo na tabeli, prošli smo dalje u Evropi, dobro smo igrali naš Kup. Očekujem da tek u drugom delu pokažemo ono najbolje i dođemo do svog vrhunca.

Trener Vojvodine NSS Osmankač u više navrata je isticao da Vojvodina pre svega ima tim, a ne pojedince i da svaki igrač koji se nađe na terenu može da pomogne.

Ključ toga je u treningu. Svi su posvećeni, maksimalno se zalažu i to se sve posle vidi na terenu. Atmosfera u ekipi je stvarno odlična i to isto vodi do dobre igre. Sada nam predstoji bitniji period i džaba nam sve ovo ako ne uradimo nešto u plej-ofu i Kupu – rekao je Premović.

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: