Perica Ognjenović nije uspeo jer „Nije bilo sreće“ – Kadeti su bez mesta među najboljih osam ostali zbog gola Imamovića u poslednjem minutu, ali i zbog lošijeg međusobnog skora u trouglu sa BiH i Republikom Irskom

Kadetska reprezentacija Srbije poražena je od Bosne i Hercegovine 1:0 posle čega je ostala bez plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Hrvatskoj.

Izabranici Perice Ognjenovića bez mesta među najboljih osam selekcija Evrope ostali su zbog gola Imamovića u poslednjem minutu, ali i zbog lošijeg međusobnog skora u trouglu sa BiH i Republikom Irskom.

U narednu rundu ide Republika Irska, uprkos katastrofalnom porazu od Nemačke 7:0 i ranije od Srbije 1:0, a sve zbog trijumfa nad BiH 2:1, odnosno jednog gola više od Srbije u tom trouglu.

„To je fudbal. Ove dečake očekuje dosta ovakvih utakmica u nastavku karijere. Nedostajalo je malo sportske sreće. Na kraju se plasirala Irska, koja je najmanje pokazala. Platili smo danak zamoru i malom fondu igrača. Na ovako teškom takmičenju,u ovako zahtevnom sistemu, mnogo smo se istrošili i to nam je nedostajalo u ovoj utakmici“, rekao je selektor Ognjenović posle poraza od BiH a preneo je sajt FSS.

Srbija je u C grupi završila na četvrtom mestu sa tri boda, trećeplasirana BiH ima isto toliko, kao i Irci, dok je Nemačka prva sa maksimalnih devet.

Izvor i foto Novosti

Ostavi komentar

Translate »