Pepe Imaz konačno otkriva šta radi sa Novakom i detalje u svlačionici posle poraza od Marija!

Španac je govorio o saradnji sa najboljim srpskim teniserom

Pepe Imaz je u prethodnih nekoliko meseci drastično privukao pažnju na sebe prisustvom u loži Novaka Đokovića tokom turnira u Parizu i Londonu.

Na kraju sezone, Španac je govorio o saradnji sa najboljim srpskim teniserom, sa kojim je sarađivao i ranije.

Kod Novaka je najbolje to što on voli i želi da radi na unutrašnjem napretku, što je moj posao već tri godine. Mogu da kažem da se sve bolje oseća – rekao je Imaz, koji je radio sa mnogim poznatim ličnostima po filozofiji “ljubav i mir”.

On je upravo objasnio da veliki uspeh ne mora da vam donese sreću.

– Ako ostvarite veliku pobedu, uspeh, a to ne osetite kao pozitivnu emociju u sebi, onda nešto nije u redu. Ljudi jure za uspehom pošto misle da će tako biti srećni. A sreća dolazi iznutra i to je ono na čemu se fokusiram u radu sa Novakom –  objašnjava Imaz.

Đoković je ove godine imao rekordnu prednost u odnosu na sve ostale tenisere, i iako je delovalo da nema šanse da se to u skorije vreme istopi, Endi Mari je pokazao suprotno.

– To je sve obična priča o brojevima i on je to prirodno prihvatio. On je neko kome je to u prirodi, zato je iskreno čestitao Endiju. Život se nastavio i nakon tog poraza i mogu vam samo preneti sliku iz njegove svlačionice gde su ga sačekali supruga Jelena i sin Stefan, kome je poželeo laku noć. Zaista sam srećan što sam prisustvovao takvom momentu porodične ljubavi, čiste prirodnosti. Naravno, Novak će nastaviti da igra tenis i daće sve od sebe, ali uz novi pristup – zaključio je Pepe Imaz.

(Telegraf.rs)

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: