Pep dobio 170 miliona, evo kako planira da ih potroši!

Već definisao mesta koja škripe, ovo je plan…
Veći deo novca Španac planira da uloži u odbranu.

Mančester Sitiju treba pojačanje na desnom beku i spremni su da uđu u borbu sa Barselonom za Beljerina. Gvardiola planira, da ako njegov zemljak ne produži ugovor, ponudi oko 45 miliona za brzonogog fudbalera i tako nađe zamenu za Sanju i Zabaletu, odnosno igrača koji se karakteristikama mnogo bolje uklapa u njegov model igre.

Takođe, nije zadovoljan štoperima, treba mu tip igrača koji će započinjati napade. Meta ostaje Leo Bonući, koga želi i Čelsi.

Šuška se da će Juve prodati svog defanzivca za 70 miliona evra, Siti će parirati Čelsijevoj ponudi, ali su „Plavci“ u prednosti zbog Antonija Kontea.

Gvardioli treba još jedan napadač, već zna ime, u pitanju je Obamejang. Sa njegovim agentom su već navodno razgovarali, Gabonac bi bio plaćen Dortmundu oko 65 miliona evra što je verovatno ponuda koja će biti prihvaćena.

Pep veruje da bi se odlično uklopio sa Kunom, Obamejang može da igra na više pozicija u napadu, univerzalan je što ga čini idealnim za Gvardiolu.

Dakle, trojica igrača, 170 miliona, uz onih 200 koji su potrošeni letos, to bi trebalo da bude dovoljno da vidimo novi Siti, mada im ni sada ne ide loše…

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: