Partizanova humana misija: Da nam svima bude toplo

Akcija prikupljanja pomoći socijalno ugroženom stanovništvu traje do 22. decembra

Započeta još pre dve godine, Partizanova humanitarna akcija “Da nam svima bude toplo” doživljava ove jeseni svoju reprizu.

U nameri da pomognu socijalno ugroženim slojevima stanovništva, crno-beli su pozvali navijače, simpatizere, ali i sve ljude dobre volje da, svako u okviru mogućnost, priloži sredstva koja mogu da budu od višestrukog značaja onima koji nisu u stanju da sebi obezbede pre svega garderobu, ali i osnovne životne namirnice, pred nastupajuću zimu.
“Akcija ove godine neće obuhvatiti samo domove za decu bez roditeljskog staranja, već i porodice širom Srbije koje nemaju osnovnih materijalnih sredstava za život. Pozivamo Vas da čistu garderobu, kao i konzervirane namirnice donesete svakim radnim danom od 9.00 do 16.00 časova u službene prostorije Partizana, Humska 1, kancelarija 216. Pozivamo i kompanije da se priključe našoj akciji i doniraju prema mogućnostima garderobu, prehrambene proizvode, televizore, galanteriju, građevinski materijal, kompjutere, sveske za školu i radni pribor, tako što će nas kontaktirati putem mejla marketing@partizan.rs”, kaže se u poruci objavljenoj na sajtu Partizana.

Akcija traje do 22. decembra 2016. godine

Izvor i foto

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: