Partizan uvodi zvuke navijanja sa tribina na utakmicama!

Fudbalski klub Partizan najavio je danas da je u saradnji sa medijskim partnerom Arena sport pokrenuo zvučnu platformu koja simulira prisustvo navijača na stadionima.

Direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović rekao je da taj klub želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i da se tako pridruži evropskim i svetskim standardima, dok ne bude moguće prisustvo navijača na stadionima zbog pandemije kovida 19.

„Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ideju sprovedemo u delo”, rekao je Vujović.

Zvučni efekti će na stadionu biti pušteni već danas, kada Partizan od 16 časova u Humskoj igra protiv Vojvodine. Partizan se odlučio na taj korak po uzoru na utakmice koje se igraju u Ligi šampiona i Ligi Evropa.

Glavni i odgovorni urednik televizije Arena sport Ivan Radulović rekao je da Arena Sport na ovaj način nastavlja modernizaciju svog programa.

„Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno huk sa tribina, dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignuti gol i slično”, naveo je on.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: