Partizan u Podgorici overava plasman u narednu rundu

Za plasman u narednu rundu – Fudbaleri Partizana igraju protiv Budućnosti, revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Beogradski klub je prvu utakmicu pobedio sa 2:0, a ako prođe, u sledećoj rundi će se sastati sa grčkim Olimpijakosom. Meč u Podgorici igra se od 20.45.

Partizan gostuje ekipi Budućnosti u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crno-beli su u Beogradu, u prvom meču, slavili sa 2:0 golovima Đurđevića i Leonarda.

Trener crno-belih Miroslav Đukić rekao je da njegovi fudbaleri neće da se ponašaju kao da je rešen dvomeč protiv Budućnosti jer bi to moglo da bude pogubno.

„Presudiće stav. Moramo da imamo pozitivan stav i da igramo kao da je 0:0 i da treba da pobedimo. Ne možemo da branimo ikakav rezultat i da mislimo da je nešto rešeno jer bi to bilo pogubno po nas. Idemo na pobedu, da pokažemo da smo ozbiljna ekipa“, rekao je Đukić na konferenciji za novinare u Podgorici.

Beogradski klub je prvu utakmicu pobedio sa 2:0, a ako prođe, u sledećoj rundi će se sastati sa grčkim Olimpijakosom.

Đukić je kazao da očekuje drugačiju utakmicu nego u Beogradu.

„Budućnost će morati da se otvori, malo više nego u Beogradu. Ta ekipa je u prvoj utakmici čekala našu grešku. Ovde će biti više prostora. Nećemo se braniti, moramo da vodimo igru, da protivnik od prvog minuta shvati da će mu biti teško“, kazao je Đukić.

Utakmica će početi u 20.45, a na tribinama stadiona u Podgorici neće biti organizovanog navijanja za Partizan, zbog kazne Evropske fudbalske unije (UEFA).

Partizan je zamolio sve svoje navijače, koji će u sopstvenoj režiji ići na utakmicu, da to čine „fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu“.

Izvor i foto RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: