Partizan traži uvođenje VAR -a i strane sudije na derbiju

Partizan: Tražimo uvođenje VAR -a i strane sudije na derbiju

Fudbalski klub Partizan saopštio je da, u interesu srpskog fudbala i kako bi se najzad prekinula diskusija u vezi sa sudijskim odlukama, traži od FSS-a uvođenje video-tehnologije na svim utakmicama Partizana i Crvene zvezde.

Ujedno, crno-beli traže od FSS-a i Zajednice superligaša da se već od sledećeg „večitog derbija“, 13. decembra, za „najvažniju utakmicu srpskog fudbala“ delegiraju najbolje strane sudije, koje su na vrhu Uefine i Fifine liste.

„Eventualne primedbe o dodatnim troškovima takve odluke delovale bi licemerno u poređenju sa činjenicom da bismo dobili potpuno regularno takmičenje i ukinuli percepciju javnosti da fudbalske sudije sistemski sude protiv manjih klubova, a u interesu dva naša najveća kluba. Partizanu takva percepcija nije potrebna i ovom inicijativom želimo da damo doprinos potpunoj regularnosti takmičenja i zaštitimo interes svih aktera u Superligi Srbije“, ističe se u saopštenju crno-belih, u kojem su između ostalog taksativno nabrojali „sudijske greške“ u korist Zvezde ove sezone.

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: