Partizan bez navijača do kraja sezone! Plus novčana kazna…

Do kraja sezone nema navijača – FSS sankcionisao pogrdna skandiranja na meču protiv Vojvodine. Kažnjeni i Zvezda i Vojvodina

Ako Partizan osvoji titulu prvaka Srbije, neće moći u poslednjem kolu protiv Maldosti iz Lučana da je proslavi sa svojim navijačima.

Disciplinci FSS su odlučili da suspenduju stadion crno-belih na preostala dva meča do kraja sezone zbog pogrdnih skandiranja na prvenstvenom meču protiv Vojvodine. Tada su navijači sa južne tribine vređali goste skandiaranjima: „Pola Mađar, pola ustaša“.

S obzirom da je do kraja sezone u Superligi ostalo još tri kola, a da Partizan dve od tri utakmice igra na svom terenu, to znači da će celu kaznu odslužiti u ovoj sezoni. Prvi meč protiv Voždovca narednog vikenda i drugi u poslednjem kolu protiv Mladosti.

Takođe, klub iz Humske kažnjen je i novčano. U kasu FSS moraće da uplati 500.000 dinara. Međutim, novčana kazna se ne odnosi samo na meč protiv Vojvodine već je zbir svih ispada Partizanovih navijača iz mečeva protiv Crvene zvezde i Novog Pazara.

Zbog ispada navijača, kažnjeni su i Crvena zvezda i Vojvodina. Beogradski crveno-beli sa 200.000 dinara, a novosadski sa 100.000 dinara.

(FOTO: Star sport)

Izvor Mozzartsport

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: