foto:Privatna arhiva EURO2024foto:Privatna arhiva EURO2024

Fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u osminu finala EURO, pošto je kao poslednje plasirana završila takmičenje u C grupi, iza Engleske, Danske i Slovenije, koje su se sve našle u nokaut fazi.

Osim “orlova”, posle grupne faze su kofere spakovali još Mađarska, Škotska, Hrvatska, Albanija, Poljska, Ukrajina i Češka. Sve ostale reprezentacije, naći će se u osmini finala.

Nokaut fazu otvaraju reprezentacije Švajcarske i Italije, koje će ukrstiti koplja u subotu od 18 časova u Berlinu, a istog dana od 21 sat se u Dortmundu sastaju Nemačka i Danska.
Sve parove osmine finala možete videti u nastavku:

Španija – Gruzija

Nemačka – Danska

Portugal – Slovenija

Francuska – Belgija

Rumunija – Holandija

Austrija – Turska

Engleska – Slovačka

Švajcarska – Italija

Inače svi bruje o još jednom skandalu na Evropskom prvenstvu. Naime Kiren Tripije ostao je bez supruge i to tokom Evropskog prvenstva. Takve sumnje podgrejala je njegova supruga Šarlot koja je objavila zagonetnu poruku na Instagramu i prestala da ga prati na ovoj društvenoj mreži i to uoči meča protiv Slovenije na Evropskom prvenstvu. “Pre ili kasnije preboliš sr*nja za koja si se zakleo da ih nikada nećeš preboleti i to je najbolji osećaj na svetu”, napisala je ona na Instagramu. Nakon toga je objavila fotografiju na kojoj sedi u svom automobilu i sluša muziku dok čeka decu iz škole. Sve ovo je navelo njene pratioce da posumnjaju da je reč o mogućem razvodu. Inače, par je u braku od 2016. godine i imaju tri sina.

sport.org.rs/sportal/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »