Miša Bačulov Foto:Instagram printscreen/misa_roninMiša Bačulov Foto:Instagram printscreen/misa_ronin

Bivši srpski kik-bokser Miša Bačulov otkrio je kako održava vanserijsku formu i nakon što je prestao da se profesionalno bavi tim sportom.

Količina hrane koju konzumira na dnevnom i nedeljnom nivou šokirala je mnoge.

Bačulov je trenutno jedan od najpoznatijih kik-boks trenera u Srbiji, a njegova nestvarna figura odaje utisak kao da se još uvek takmiči.

Za to je zaslužna specifična ishrana uz mnogobrojne treninge, a Bačulov sedmično u proseku pojede 150 jaja uz kilogram mesa dnevno.

 U proseku 150 jaja nedeljno, po kilo mesa svaki dan. U poslednja dva, tri meseca ne jedem toliko i smršao sam sedam kilograma. Ali u periodu kada sam nabijao masu sam živeo kao bilder. Ustanem u pet ili šest ujutro i radim jutarnji kardio jer u sebi tada nemaš hidrata već samo trošiš masti. Tim prvim treningom se iznojim dobro, onda jedem puno – rekao je Bačulov u podkastu Inkubator.

 

To „jedem puno“ znači baš to. Bačulov je otkrio kako izgleda njegov „meni“ tokom jednog dana.

Prvo popijem proteinski šejk, istuširam se, pa otkinem deset jaja. Naravno nikada to nisu samo jaja, ja tu ubacim i pršutu, napravim jedan baš jak obrok. Sat, dva posle napravim ovsenu ili proteinsku kašicu, pa ručam piletinu, govedinu, sa rižom. Jedem krompir sa mesom jer imam takav metabolizam da potrošim. Bukvalno ceo dan jedeš, jedino se noću nisam budio da jedem jer spavam četiri sata, pa nema smisla. Večera je nešto kao ručak, ili opet jaja. Prosek je 5.000 kalorija dnevno, a kada sam nabijao kilažu išao sam i do 8.000. Muka mi je bila po ceo dan. Što se tiče probave, šest puta idem u toalet, posle svakog obroka.

Sport.org.rs/Sportal/M.A/N.A

Ostavi komentar

Translate »