Otkriveno koliko će primati novi treneri –Crvena zvezda i Partizan će u novu sezonu ući sa novim trenerima, pošto će Vladan Milojević biti predstavljen na Marakani, a Miroslav Đukić u Humskoj u razmaku od dva sata.

Takođe, procurela je i informacija o njihovim platama. Naime, i Đukić i Milojević će imati približnu platu, s tim da će novi trener crno-belih imati i bonuse u slučaju da uvede ekipu u Ligu šampiona.

Đukić će od Partizana dobiti oko 300.000 evra, plus bonus za plasman u grupnu fazu Lige šampiona. On će u stručni štab dovesti trojicu novih saradnika – naveo je izvor Informera iz Humske.

Foto: AP/Tanjug

Vladan Milojević takođe je od Zvezde tražio da ima identičnu platu kao što će njegov kolega imati u Humskoj. Zvezdan Terzić je pokušao da spusti njegove zahteve za platu, pa je u poslednjim trenucima došlo do pregovora i sa italijanskim trenerom Benitom Karboneom.

Ipak, na kraju je postignut dogovor sa Milojevićem, pa će doskorašnji trener Panioniosa, koji je prethodne sezone bio jedno od najvećih iznenađenja grčke lige potpisati ugovor u trajanju od godinu dana sa Crvenom zvezdom.

Izvor i foto Telegraf

One thought on “Otkriveno kolike će biti plate novih trenera Zvezde i Partizana!”

Ostavi komentar

Translate »