Old Traford rezervisao mladog Svilara!

Murinja planira da dovede Svilara na Old Traford

Dve utakmice protiv Mančester Junajteda bile su dovoljne da Mile Svilar impresionira Žozea Murinja koji planira da ga dovede na Old Traford!

Najmlađi golman u istoriji Lige šampiona je primio tri gola od „Crvenih đavola“ u dva duela, prvi posle greške, drugi posle malera, za treći takođe nije odgovoran, a uspeo je i da odbrani jedan penal.

Uprkos nedostatku iskustva, debiju na najvećoj sceni, Svilar je pokazao ogroman potencijal, što je potvrdio i njegov klub Benfika jer je postao standardni prvotimac.

Međutim, sudeći prema pisanju portugalskih medija Svilar se izborio mnogo više. Navodno je Murinjo zainteresovan da ga dovede na Old Traford u budućnosti.

„Rekord“ piše da je Murinjo rekao predstavnicima Benfike da će pažljivo pratiti nastupe mladog golmana.

Zbog toga mediji navode da bi Svilarova karijera u Benfiki mogla da traje kraće nego što se očekuje, jer je Murinjo „redovan“ kupac „Da Luža“.

Murinjo je prošlog leta iz Benfike doveo Viktora Lindelefa i Aleksa Grimalda, a ranije je kao menadžer Čelsija kupio Nemanju Matića.

Još informisaniji u vezi ove informacije je „Koreo de manja“, koji tvrdi da je Murinjo razgovarao direktno sa predsednikom Benfike Luisom Filipeom Vijeirom, o „odličnom“ svilaru i „dobrim odnosima“ dva kluba.

Osim Murinja, sa prvim čovekom lisabonskih „orlova“ je navodno razgovarao i legendarni ser Bobi Čarlton, koji je takođe impresioniran nastupila Svilara izrazivši „divljenje“ kada je pričao sa Vijeirom.

Oba medija na kraju naglašavaju istu stvar – Murinjo je „rezervisao“ Svilara!

Izvor i foto B92

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: