Oglasio se Vujošević: Nema drame, vodiću BIH i s jednom nogom

Proslavljeni trener Partizana Duško Vujošević oglasio se posle vesti da je hitno primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.


Jedan od mnogobrojnih prijatelja koji je posetio Duška Vujoševića je i poznati navijač Partizana Miroslav Gajić, poznatiji kao Miša Tumbas.

„Dule izgleda prilično dobro. U stvari, izgleda bolje od Obućine“, nasmejao se Tumbas, misleći na generalnog sekretar JSD Partizan.


Selektor Bosne i Hercegovine zbrinut je na odeljenje nefrologije na VMA zbog naglog pogoršanja stanja bubrega, gde je podvrgnut dijalizi i u izjavi za „Novosti“ kaže da mu predstoji višednevna terapija.

„Poznato je da već dugo imam problema sa šećernom bolesti, a lekari su preporučili još najmanje deset dana boravka na VMA i terapiju u hiperbaričnoj komori“, kaže Vujošević.

Vest da mu se stanje naglo pogoršalo i da je hitno primljen u bolnicu, Vujošević je prokomentarisao u svom stilu, uz iskren osmeh:

„Ne verujte u ono što odmah pročitate. Ništa nije toliko dramatično, najvažnije je da sam sada u sigurnim rukama“.

Najbolji srpski lekari na Vojnomedicinskoj akademiji sada vode računa o njegovom zdravlju, jer su poslednje informacije bile da mu preti gangrena na jednoj nozi.

„Doktori su savetovali da mirujem i da se potpuno posvetim lečenju i terapijama. Poslušao sam ih „, dodaje Vujošević.

Na pitanje da li je u kontaktu sa stručnim štabom i igračima Bosne i Hercegovine i šta će biti u nastavku kvalifikacija, Vujošević je kao iz topa odgovorio:

Ma, Bosnu ću da vodim i sa jednom nogom! U svakodnevnom kontaktu sam sa svojim saradnicima“.

Izvor i foto B92

 

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: