ATAImages
Fudbalske reprezentacije Srbije i Rusije odigrale su u Moskvi prijateljsku utakmicu, u kojoj je domaći sastav slavio rezultatom 4:0. Oglasio se nakon toga i Piksi, pa izneo utiske nakon bolnog poraza. -Kaznili su nas dva puta – penal i crveni karton. Mislim da bi žuti karton bio dovoljan za ovakve utakmice. -Šteta što je sudija doneo takvu odluku. To je uništilo utakmicu. Zbog te odluke, svi su gledali samo Rusiju, nas nije bilo vidljivo na terenu – rekao je Stojković. -Sve što smo želeli da sprovedemo u delo, taktičke zamisli, palo je u vodu posle 20 minuta, jer je crveni karton bio ogromna prednost za rusku ekipu-nastavio je Stojković. -Bilo je jako teško igrati u jačem ritmu i napraviti bolji rezultat. Šteta zbog toga, bilo je baš prestrogo. -Penal i isključeni igrač u ranoj fazi utakmici. Ostavilo je traga. Ruska ekipa je znala da iskoristi tu vrstu prednosti- dodao je on. -Nije bitno na kraju da li je 2:0, 3:0 ili 4:0. Ono čime nisam zadovoljan je što nismo bili u egalu i nismo uspeli da neke stvari koje smo spremali vidimo na delu-bio je jasan Piksi.

Idemo dalje, glavu gore!

-Nema nikakve panike, ne bi se ništa promenilo ni da smo pobedili. Ovo je samo jedna trening utakmica, ali je ispalo da je dobra trening utakmica za Ruse.

BRUKA I SRAMOTA! Navijači razočarani reprezentacijom Srbije: „Blamiramo se ZA SVE PARE“!

-Idemo dalje, glavu gore i vratićemo se ponovo na ono što svi očekujemo, da igramo dobro i pobeđujemo- zaključio je Stojković. Srbiju za četiri dana čeka nova prijateljstva utakmica, protiv Kipra, a Stojković je naveo da se nada da će izvesti sastav za koji smatra da može da donese dobru utakmicu i rezultat.

Ostavi komentar

Translate »