Određena cena ulaznica za meč protiv Gruzije

Poznata cena ulaznica – Fudbalski savez Srbije odredio je cene ulaznica za meč protiv selekcije Gruzije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine i one će koštati od 400 do 1.200 dinara.

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije održana je sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao predsednik Slaviša Kokeza, a među odlukama koje su donete je i ona koja se odnosi na cene ulaznica za predstojeće mečeve A i mlade reprezentacije Srbije.
Srbija poslednji meč na putu do plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji igra 9. oktobra na stadionu „Rajko Mitić“ protiv Gruzije, a cene ulaznica za severnu i južnu tribinu su 400 dinara, za bočne delove istoka 800, a za centralne delove te tribine 1.000 dinara.

Karte za bočne delove zapadne tribine koštaće, takođe, 1.000 dinara, a za centralne delove zapada 1.200 dinara.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije drugi meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. igra protiv Rusije, 10. oktobra na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Cena ulaznica za taj meč za severnu i južnu tribinu koštaće 200 dinara, za istočnu 400, a za zapadnu tribinu 500 dinara.

Kako se dodaje, Odbor za hitna pitanja je doneo i odluku o ukidanju naknade u visini od dva odsto za domaće transfere.

Odbor je, takođe, doneo odluku o dodeli pet terena sa veštačkom travom, a svi regioni će biti ravnomerno zastupljeni.

Izvor RTS

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: