Odličja su u najavi – Stonoteniseri sa invaliditetom na SK i SP

Medalje u najavi  – Očekujemo uspeh na oba takmičenja i uverena sam da ćemo osvojiti medalju. Podrška nam mnogo znači – kaže Nada Matić

STONOTENISKA reprezentacija Srbije u konkurenciji sportista sa invaliditetom danas kreće put Slovenije, na Svetski kup u Laškom, do 9. maja, i odmah zatim nastavlja za Bratislavu, na Svetski šampionat u ekipnoj konkurenciji (15-21. maj), gde naše dame brane titulu.

Selektor Zlatko Kesler, pored naših zlatnih paraolimpijaca koji su osvojili odličja u Riju, Borislave Perić Ranković, Nade Matić i Mitra Palikuće, u sastav je uvrstio Gorana Perlića, Kristinu Arančić, Anu Prvulović, Sanju Mijatović, Budimira Malešića, Borisa Stojiljkovića, Darka Babića i Vladana Petkovića.

Tim povodom, Stonoteniski klub Spin, koji čini okosnicu reprezentacije, dobio je i generalnog sponzora, prvi put od osnivanja 1999, kompaniju „Energotehnika Južna Bačka“, a ugovor su potpisali direktor Dragoljub Zbiljić i Nada Matić.

  • Očekujemo uspeh na oba takmičenja i uverena sam da ćemo osvajiti medalju. Podrška nam mnogo znači i na nama je da opravdamo očekivanja i odužimo se dobrim rezultatima – rekla je Matićeva.

Izvor i foto Novosti

Pročitajte i ovo:

Ostavi komentar

Translate »
%d bloggers like this: