Igrači Mladog radnika imaju više sezona u Superligi nego moji, zato je ovo naša velika pobeda – istakao je trener srpskog prvaka Dragan Kobiljski

ONAKO kako su završili prošlu sezonu, tako su počeli novu – pobednički. Odbojkaši Crvene zvezde su osvojili prvi pehar, jer su u Požarevcu peti put trijumfovali u Superkupu. Crveno-beli su u predivnom ambijentu, pred 3.000 gledalaca, savladali borbeni Mladi radnik sa 3:2.

  • Stvarno smo u pripremi utakmice znali da nas očekuje veoma težak okršaj sa Požarevljanima. Igrači Mladog radnika imaju više sezona u Superligi nego moji, tako da je iskustvo bilo na njihovoj strani. Zato je ovo naša velika pobeda i moji odbojkaši su svojim radom zaslužili da uzmemo prvi pehar u sezoni – naglašava strateg Beograđana Dragan Kobiljski.

Crveno-bele je fascinirala publika u Požarevcu, jer kod kuće nisu navikli da igraju pred velikim brojem navijača.

  • Bilo je nezaboravno igrati u Požarevcu. Mladi radnik nas je namučio, ali je zbog toga ova pobeda slađa. Dobro je to što smo sezonu otvorili trofejem, što može da nam bude veliki podstrek za dalje uspehe – ističe kapiten crveno-belih Nikola Munćan.

Domaćin je sve učinio da napravi podvig. Požarevljani su dva puta stizali vođstvo crveno-belih, ali u taj-brejku nisu imali snagu za veliku pobedu.

  • Zvezda je odigrala odlično, dok smo mi dosta oscilirali. Ipak, uspeli smo da izborimo taj-brejk, u kojem su Beograđani odigrali stabilnije. Ponosan sam zbog sjajne organizacije Superkupa, hvala divnoj publici i srećan sam što je odbojka pobedila – podvlači kormilar Mladog radnika Dragan Bonić.

Izvor i foto

Ostavi komentar

Translate »